Diensten

E-learning maatwerk ontwikkelt relevante en praktische e-learning die aansluit bij de behoeftes van uw organisatie en het personeel. Keuzes binnen het ontwikkelproces worden onderbouwd vanuit didactische principes. Meer weten over mijn visie op leren? Klik hier.

E-learning maatwerk is inzetbaar voor:

  • Ontwikkeling en bouw van e-learning;
  • Didactisch advies m.b.t. online training;
  • Ondersteuning bij het schrijven van e-learning scripts;
  • Ondersteuning bij het bouwen van e-learning modules;
  • Spoedprojecten. 

 

Benieuwd naar het ontwikkelproces van e-learning? Klik hier.

Auteurstools

E-learning maatwerk maakt uitsluitend gebruik van Articulate Storyline en Rise.

Articulate Storyline

Storyline is een veelgebruikte auteurstool voor het ontwikkelen van e-learning modules. Storyline biedt vele functionaliteiten waarmee u vrijwel alle denkbare interacties kan realiseren. Ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft design, waardoor het mogelijk is om een huisstijl volledig te implementeren. Storyline is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van vrij complexe e-learning voor desktop en tablet. 

Articulate Rise

Rise biedt minder mogelijkheden dan Storyline, maar is uitermate geschikt om met een kleiner budget goede e-learning te ontwikkelen. De interface is strak, minimalistisch en in de basis goed. Het grote voordeel van Rise is dat e-learning zich automatisch vormt naar het schermformaat, waardoor het bruikbaar is op alle denkbare devices. In tegenstelling tot Storyline is Rise zeer geschikt voor spoedklussen, online trainingen met veel tekst en microlearnings.  

Zelf ervaren wat het verschil is tussen Storyline en Rise? Klik hier

Benieuwd welke auteurstool het beste past bij uw project?